Idővonal

ElhivatottságMinőség

1991. május 5.

Cégalapítás

A Prosper Szoftverház Kft. jogelődjét (a Prosper Szoftverház Bt-t) 1991. tavaszán magyar mérnökök és programtervező matematikusok alapították.

A cél a minőségi szoftverek alkotása volt, amely az eltelt több mint negyed évszázad alatt sem változott. A cég magyar magánszemélyek tulajdonában van.

1992. április 10.

Az első külföldi szoftverfejlesztési megbízás

Az ügyfél a Black Ice Inc., N.Y. USA, a feladat grafikus állománykezelő (TGA) programcsomag készítése színes faxot kezelő szoftverhez

1995. szeptember 1.

Bill Gates elismerése

Bill Gates a Microsoft alapítója és fő tulajdonosa első magyarországi látogatása során saját kezűleg adta át a Prospernek a legjobb magyarországi vidéki viszonteladónak járó plakettet (a képen Bill Gates a Prosper akkori technológiai vezetőjével, Görög Istvánnal látható).

1997. február 2.

Audi Hungaria

Az Audi működésének megsegítésére a Prosper 16 egyedi szoftverrendszert / alkalmazást készített a termelés, a logisztika, a HR és pénzügy területein.

0
Projekt

2002. január 2.

Az első ERP

2003. december 10.

A számviteli szabályoknak és egyéb jogi előírásoknak való megfelelés miatt a cég átalakul Kft-vé. Az új cég, a Prosper Szoftverház Kft., a korábbi Prosper Szoftverház Bt. teljeskörű jogutódjaként folytatja tevékenységét.

2004. január 1.

Technológiai fejlesztések

Folyamatos fejlesztések:

Microsoft # Linux # VMware # IOT # SQL # JAVA # JavaScript # Node.js # EDI # PHP / Bootstrap # WordPress, Prestashop, Grunt, Composer, SASS valamint több vékony- és vastagkliens keretrendszer # Android # iOs

2008. január 1.

Konszern szintű ERP

Megkezdődik az első, általunk fejlesztett, nemzetközi szinten működő vállalatirányítási rendszer üzemi használata (2008).
A magyar anyavállalati rendszer mellett az egyes országok saját ERP-vel rendelkeznek, amelyek funkcionalitása az anyavállalathoz hasonlóan teljes körűek, de a kereskedelmi vállalatcsoport működtetését összevontan segítik. A folyamatok összhangolása elsősorban a beszerzések és a raktározás hatékonyságát növeli, míg kiemelkedően támogatja az értékesítés országonkénti eltéréseit is.

2019. június 1.

A legmodernebb technológiai alapokon nyugvó platform kifejlesztése

Több éves kutatási-fejlesztési munka eredményeképpen összeállt legújabb technológiai alapokra épülő fejlesztési keretrendszerünk. A rendszer megteremti az alapokat ahhoz, hogy különböző processzorarchitektúrával vagy operációs rendszerrel rendelkező eszközök együttműködjenek egymással.

2020. január 1.

Hatékony support

Több mint 5000 feldolgozott és lezárt jegy a Prosper ügykezelő rendszerében

Feldolgozottsági arány:

98%

2020. május 25.

Sort-by-light – Digitalizált kétlépcsős komissiózás

Jelenlegi főbb fókuszterületeink

Raktárhatékonyság

Raktári rendszerek

Nagyfokú rendszerezettség, hatékony termékelhelyezés, gyors komissiózás, digitalizált megoldások (put-by-light, sort-by-light), legmodernebb szoftvertechnológia

Minőségi szoftverek

Szoftverek

Üzleti folyamatokra optimalizált szoftverek, logisztikai megoldások, hibrid technológiájú rendszerek, egyedi webalkalmazások, mobilapplikációk

Energetikai tanácsadás

Energetikai elemzés

Energetikai nyilvántartó rendszer, energiafelhasználás optimalizálása, szoftveres analízise

Infrastruktúra

Infrastruktúra

Szerverek virtualizálása, felügyelete, hardver- és szoftverbeszerzés, tanácsadás, rendszergazdai tevékenység

Go to Top