Rólunk

Bemutatkozás és ars poetica

Szoftverfejlesztés, innováció, kreativitás és elhivatottság

A Prosper Szoftverházat már több mint negyedszázados múltja is az ország legrégebbi szoftvercégei közé emeli.

A Prosper név jelentése fő törekvésünkre utal: célunk, hogy ügyfeleinkkel kötött üzletek során kétoldalúan nyereséget termeljünk, azaz egyre jobban prosperáljunk, ezáltal mind magasabb szinten tudjuk teljesíteni küldetéseinket. Ezért tevékenységünk során a hosszú távú munkakapcsolatok kiépítését tartjuk a legfontosabbnak.

Üzletpolitikánk középpontjában az ÜGYFÉL, a MINŐSÉG és az ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG áll. Minden dolgozónk e fogalmak által behatárolt célokat tartja szem előtt minden cselekedetében és minden pillanatban.


A Prosper Szoftverház Kft-t (illetve jogelődjét, a Prosper Szoftverház Bt-t) 1991. tavaszán magyar mérnökök és programtervező matematikusok alapították. Az első években a cég tevékenysége szinte kizárólag szoftverfejlesztésre korlátozódott, ami idővel kiteljesedett vállalatszervezéssel, számítástechnikai tanácsadással (rendszerek kiépítése, üzemeltetése, karbantartása) és kereskedelemmel.

A vevőkör kiszélesedése magával hozta egyre komplexebb feladatok megoldásának az igényét is, ami a tevékenységi kör és az alkalmazott módszertanok, technológiák bővülését is jelentette.

Ma a Prosper Szoftverház a közép- és a kisvállalati piac szinte teljes körű vállalatszervezési és informatikai kiszolgálását képes ellátni. Munkatársaink felsőfokú végzettségűek, többségükben több, mint egy évtizedes szakmai múlttal és széleskörű szakmai ismeretekkel rendelkeznek. A munkavitelt jellemző dinamizmus ötvöződik a kreativitással, amely a hozzá társuló rendszerszemlélettel és szaktudással biztos alapot biztosít a jó minőségű termékekhez és szolgáltatásokhoz.

A Prosper Szoftverház küldetése gazdaságilag és humán szempontból stabil, hosszú távú partnernek lenni úgy, hogy ügyfelei a nyújtott szolgáltatásokat és az általa készített termékeket a mindenkori piaci körülmények között magas színvonalúnak és kitűnő minőségűnek értékeljék.

Egy gazdálkodó szervezet életében minden komolyabb döntés egy-egy mérföldkő, ennek megfelelően kulcsfontosságú az az információs háttér is, amelyre a döntéshozatal támaszkodhat. Célunk, hogy hatékony eszközt adjunk az Ön kezébe döntései minél pontosabb megalapozásához.

A Prosper tevékenysége során olyan megoldásokat készít ügyfelei számára, amelyek integrálják, és rendszerbe foglalják a technikai és humán erőforrásokat, valamint a tudásbázist olyan céllal, hogy javuljon az ügyfél tevékenységének minősége, nőjön hatékonysága, még intenzívebben fejlődjön infokommunikációs kultúrája. Ez megvalósítható egyes részterületeken, de komplex módon is, számítástechnikai és vállalatszervezési projektek kivitelezésével.

Epilógus

Kérem, amennyiben Ön nem találja meg a piacon az elvárásainak megfelelő szoftvert, vagy szaktudást, esetleg már éppen túl van egy negatív tapasztalaton, keressen meg bennünket és beszéljünk a továbblépési lehetőségekről.

Tisztelettel:

Csikár Péter ügyvezető igazgató