Az ügyfélkommunikációs rendszer használata


Tisztelt Ügyfelünk!

A Prosper Szoftverház terméktámogatásának javítására dokumentációs rendszert üzemeltet. Ennek célja az Önök észrevételeinek pontos dokumentálása tartalomban és időben. A rendszer segítségével Ön is és mi is bármelyik aktuális vagy korábbi bejegyzést vissza tudjuk keresni, egy lezárt észrevételt vissza tudunk nyitni, vagy megjegyzést tudunk hozzáfűzni.

A rendszer minden bejegyzést automatikusan továbbít szakembereink felé, akik arra a lehető legrövidebb időn belül, akár azonnal tudnak reagálni.

Kérjük, észrevétele megtételéhez írja be a bal menü alatti mezőkbe a tőlünk kapott felhasználónevet, és az Ön által az első bejelentkezéskor megadott jelszót. A Bejelentkezés gombra kattintva, a bejelentő rendszer egy külön fülön/ablakban nyílik meg.

Bejelentkezés után válassza ki a megfelelő projektet, majd a Hiba bejelentése hivatkozásra kattintva, töltse ki a mezőket értelemszerűen. Kérjük, a Leírás részben a körülményeket / feltételeket / észrevételeket röviden, de szabatosan fogalmazza meg, hogy munkatársaink értelmezni vagy reprodukálni tudják a helyzetet.

Amennyiben a bejelentő rendszert szeretné felvenni böngészője Kedvencei / Könyvjelzői közé, úgy külön is elérheti azt az alábbi hivatkozásra kattintva:
Prosper termékekkel kapcsolatos ügyfélbejelentések (új fül / ablak)

Köszönettel:
a Prosper csapata