A Prosper fő tevékenysége az egyedi igényekre szabott szoftvermegoldások készítése.
Ott tudunk másokhoz képest eredményesek lenni, ahol nem sablonos, átlagos szoftverre van szükség, mivel arra számtalan kész szoftver létezik.
Célcsoportunk meghatározó részét alkotják azon cégek, akiknek speciálisabb, vagy finomabban hangolt elvárásait egy kész szoftver nem vagy nem megfelelően szolgálja ki, különös tekintettel azokra, akiknél már egy dobozos/egyedi vállalati megoldás nem vált be.

A cég kompetitív előnyei:

Stabil céges háttér

Cégünk működésének stabilitását a gazdasági alapok megteremtése, a kellő pénzügyi háttér is garantálja. A cég megfelel a Bisnode nemzetközi AA minősítésének (ami a magyar cégek kevesebb, mint 2 százalékára igaz).

Folyamatos tanulás és innováció

Komoly munkát fektetünk abba, hogy mindig a kor szintjének megfelelő eszközöket használjuk (keretrendszer, programnyelvi megoldások, technológiák). Modern alkalmazásaink eszközfüggetlenek, mobilbarátok, és nagy alapossággal megtervezett keretrendszerünknek köszönhetően nagy mértékben hangolhatók a sebesség, a biztonság és a dizájn területén.

 • Több mint három évtizedes (!) tapasztalat a szoftverfejlesztésben
 • Iparági szinten is kiemelkedően alacsony támogatási válaszidő (általában napon belüli)
 • Már működő rendszereinket sem hagyjuk magára
 • Minden projektet befejezünk; probléma felmerülése esetén igyekszünk a lehető legjobb megoldást megtalálni
 • Rendszerszemléletben való gondolkodás

Magas szintű szervezettség

Három évtizedes tapasztalatainkat felhasználva jól szervezett, szabályozott működést garantálunk.

Intergáció és szabályozás

Az általunk készített rendszerek, szoftverek integráltan kezelik a munkafázisok sorrendiségét is, ennek köszönhetően nem hágható át a cégvezetés által meghatározott eljárási rend. Ezt a jogosultsági beállításokkal nagyon mély szintig lehet erősíteni. Mindezek eredménye a vállalati működés minőségének javulása.

 • Munkafolyamatokon alapuló rendszertervezés és fejlesztés
 • Ügyfélközpontú hozzáállás, rugalmasság
 • Folyamatos és hatékony kommunikáció az ügyfelekkel, partnerekkel
 • Kialakult szervezettség, belső munkamódszerek, belső szabványok
 • Innováció, a legmodernebb technológiák használata
 • Pénzügyi stabilitás

Néhány technikai megoldás:

Naplózás

A rendszerek a háttérben naplózzák a fontosabb tranzakciókat, eseményeket, ami által bizonyos felhasználói beavatkozások visszakereshetőek lesznek, ezzel is javítva a működési minőséget.

Távmenedzsment

A technikai beavatkozások, valamint a szoftvermódosítások átvezetése is interneten keresztül történik, ami idő- és költséghatékonnyá teszi a munkavégzést. Az új stílusú web- és mobilalkalmazások mindig a legfrissebb verzióban indulnak, de a robosztus kliens-szerver rendszerek kliensprogramjainak frissítése is automatizáltan történik.

Helyi / hálózati nyomtatók kezelése

Rendszereink alapvetően digátális adatkezelést preferálnak, de ha nyomtatásra kerül sor, a helyi / hálózati nyomtatók hozzárendelhetők bizonyos nyomtatási funkciókhoz, hogy pl. a számla vagy a komissiólista melyik gépről melyik nyomtatóra menjen ki, így megelőzve a papírok keveredését.

Fejlett vezérlők

Szofisztikált szűrőpanelek és modern vezérlők alkalmazásával a meddő munkaidő hatékonyan csökkenthető.

Elektronikus adatátadás

Az adatkapcsolat a partnercégekkel, hatóságokkal (beszállító, vevő, szállító, vámügy, stb.) gyors elektronikus adatkapcsolaton keresztül történik, ezáltal gyorsul az ügyintézés, csökken az emberi hiba lehetősége.

Zöld szemlélet

A papírtakarékosság jegyében a nyomtatások elsősorban fájlba történnek, miként a szoftverek kimenete is elsősorban a képernyő.

Jogosultságkezelés

A jogosultsági szintek nemcsak ablakonként definiálhatók, hanem akár egyetlen gombra vagy beviteli mezőre beállítható eltérő hozzáférés, sőt beállítható pl. egy alacsony jogosultsághoz, hogy meg se jelenjen valamilyen információ.

Authentikációs szerverünk egyaránt képes kezelni AD-alapú vagy adatbázis-felhasználót, miként Google, Microsoft vagy Facebook hitelesítést is.

Adatok exportálása

A szoftverek adatai további feldolgozás céljából átemelhetők szabvány irodai formátumokba, mint pl. XLSX, PDF, TXT, XML, CSV, JSON.